Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Tech r&d conduce succesul firmei Auto Dispozitiv

Timp de eliberare: 2021-06-28 17:41:35  Recunoscute: 0

1.jpg

Jiangyin Mold Plastics Group Co Ltd, un producător de dispozitiv auto cu sediul în Jiangyin în China de Est' s provincia Jiangsu, a crescut de la o companie mică, cu mai puțin de 100 de angajați într-o întreprindere mare cu 4000 membri ai personalului, datorită exercitarea sale de cercetare și dezvoltare tech.

companie

Versiunea a declarat că a produs mai mult de cinci milioane de bare de protecție pentru giganti auto lanivel mondial ca de la mijlocul anului-June.

\\ planuri Nit să continue să investească în R

D să își mențină rolul de lider în industrie. R&D costurile au reprezentat aproximativ 3 până la 5 procente din compania&&39; s vânzări anuale de mai mult de 10 milioane de yuani (1,5 milioane $), în ultimii ani, mult mai mare decât concurenții săi. Este, de asemenea, implicat în 13 proiecte de cercetare cu colegii și institute.#

Tech de inovare este de o importanță vitală pentru companiile să realizeze lung \\ de dezvoltarenterm,"a spus Cao Kebo, directorul general al Jiangyin Mold Plastic.-"Founded în 1986, compania a făcut intrarea oficială pe piața dispozitivelor de vehicule în 1988, când a semnat un acord cu SAIC Volkswagen Automotive Co Ltd pentru fabricarea de 30.000 de bare de protectie pentru seria Volkswagen Santana.

data

Pentru, compania a depasit pe piață ca furnizoruluinumai barei de protecție la Beijing Benz Automotive Co Ltd, un joint-venture între BAIC Motor Corp Ltd si Daimler AG, și produce 75 la suta din barele de protecție pentru BMW Brilliance Automotive Co Ltd, un joint-venture între BMW Group și Brilliance China Automotive Holdings Ltd. Clienții companiei includ, de asemenea, alte branduri majore precum SAIC General Motors Corp Ltd.

in 2015, compania și-a anunțat intrarea în piața de peste mări prin stabilirea de fabrici în Statele Unite și Mexic o cu o investiție totală de 500 de milioane de $. Cele două fabrici întreprind acum o serie de teste înainte de a operațiunilor de pornire&#Cao atributele companiei

39; s. Succes în mare parte din țară

39; s. Politica de reformă și deschidere&up#&#Versiunea politica a declanșat un boom în China-

39; s industria de automobile, care a oferitnumeroase oportunități în sectorul dispozitivelor auto,

Cao a spus"&#More important, politicane-a acordat oportunități de a comunica și de a coopera cu. Companiile din străinătate, compania a adăugat doar cea de-a 30-a aniversare a succesului de pe piață la filiala sa Wuhan."

burkhard Welkener, director general adjunct la Saic Volkswagen Automotive în 1986, care a asistat la Jiangyin Moldl Plastics

"39; Primul acord cu SAIC 30 de ani în urmă, a fost invitat la Wuhan să asiste la producția celor 5 milioane de bara de protecție prin echipamente realizate în Germania care a servit liniei de producție timp de 30 de ani."

i a fost impresionat de companiile chineze

39; Abilitatea de a învăța și sunt optimist cu privire la viitorul lor potențial de afaceri, a spus&welkener a promovat comunicarea și cooperarea cu companiile germane din 2005, când Cao a fondat Centrul Dusseldorf China.#

the firma sa înființat de asemenea un centru de tehnologie în Jiangyin cu o companie germana. Centrul prezintă în sus

pentru"date inovații tehnologice și resurse din Germania pentru întreprinderile mici și mijlocii&sized în Jiangyin pentru tech lor R#D"

Cao

39; s. Legăturile cu Germania datează din 1990, când tatăl său la trimis în Germania pentru producția de dispozitive auto de studiu, și a rămas acolo timp de 15 ani.

---

Anterior: Greater Bay Bay Industrial Expo c...

Următor →: Întreprinderile private își fa...