Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Despre noi

BP plastic mucegai a fost fondat în Jiangmen, Guangdong China în 2000. Noi nu suntem un tip ’yed 820; me-too 821; producator de mucegai injectabil în industrie și serviciile noastre de bază includ precizia, fabricarea de mulaje pentru injecții plastice, servicii de injecție de plastic, finisare de suprafață și subansambluri pe diferite industrii și linii de produse, variind de la aparate de origine, industria automobilelor,jucării și industria de recreere, iluminat interior și exterior, echipamente medicale etc.

Principiul nostru de bază pentru a face afaceri este obsesia clientului. Cu clienții fiind centrul de tot ce facem la BP, 452 de talentele noastre condimentate se străduiesc să ofere produse și servicii de calitate remarcabile pentru a satisface și depăși așteptările clienților.

Am achiziționat mai mult de 100 seturi de mașini de modelare avansate cu tonaj variind de la 200 la 2,000 pentru a mucegai piese de plastic mici la dimensiuni mari personalizate, inclusiv piese de suflat specializate modelare. Magazinul nostru de instrumente are un spectru larg de instrumente de măsurare și testare de precizie pentru a garanta numai produse de înaltă calitate sunt livrate la clienții noștri, spal8217; mâinile.

Oferim, de asemenea, servicii de proiectare de inginerie excelente pentru clienţii noştri prin angajamentul timpuriu în proiectarea pentru fabricarea, proiectarea pentru asamblare şi rapid de prototipuri pentru a satisface de timp la piaţă şi timp la volum nevoile clientului 8217; Noi, BP Technology, este un partener de încredere şi de încredere al producătorului profesionist de instrumente şi furnizor de servicii de matrimoniale de înaltă calitate.

Așteptăm cu nerăbdare să vă deservim pentru a vă permite succesul afacerii dvs. prin proiectarea și furnizarea de produse de calitate premium prin fabricarea de instrumente de injecție de plastic și piese de plastic injecție turnare.


Anchetă

Anchetă