Jiangmen Billow Peak Technology Co., Ltd.

Întreprinderile private își fac parte pentru a lupta împotriva Covid-19

Timp de eliberare: 2021-06-28 17:41:43  Recunoscute: 0
Întreprinderile din Xiamen, provincia Fujian, promovează reluarea coordonată a muncii și a producției în amonte și în aval de lanțuri industriale la putere prin epidemia COVID

19.5f446013a3100322fb30e6d1.png

iciun exemplu este Xiamen

adrequartetred Yelink, un brand global care este specializat în conferințe video, soluții de comunicații vocale și colaborare. Orașul a ajutat toancerii lui Yealink-39 pentru a relua munca și producția.

Demand pe piața de birouri la distanță a explodat în timpul focarului, carenunumai că promovează o creștere mare anumărului de clienți pentru Yealink

-39; s Sistem de conferințe video moale, dar, de asemenea, acționează vânzările de produse. În ultimul trimestru, ordinele Yealink' a crescut constant. În timp ce își restabilește propria capacitate de producție, Yealink a asistat companiile sale de sprijin pentru a relua munca și producția. Capacitateanoastră de producție a fost destul de stabilă în primul trimestru.

&chen a spus că, la stadiul inițial al reluării muncii, recuperarea capacității lor a fost afectată din cauza ratelor de operare insuficiente. Yealink a raportat problema deficitului de muncă la guvernul local în timp, iar oficialii au ajutat la coordonarea și rezolvarea acesteia.#-chen a spus că data livrării unor produse a fost afectată de focar și Yeink a ajutat, de asemenea, să comunice și să coordoneze.&#in În plus față de turnătorii, furnizorii de produse din plastic și mucegai au beneficiat, de asemenea, de acest proces.

"some 60 la sută din capacitateanoastră de producție vine de la Yelinink, a spus Lin Yiroong, director responsabil de tehnologia Zhangzhou Lianshenghong din plastic."

in primul trimestru, Yealink

39, comenzile stabile au ajutat compania să mențină munca și producția. Ordinele lor pe piața internă au crescut semnificativ.

next, vom continua să creștem investițiile pe piața internă bazată pe înțelegerea lor a tendințelor pieței de peste mări, a declarat că suficiente materii prime pentru întreprinderile din aval de a produce este o altă metodă eficientă de redresare economică în timpul prevenirii pandemiei și perioada de control. Virusul se răspândește în străinătate, cererea de măști este încă în creștere. Cu toate acestea, lipsa de stofa topită, principala materie primă pentru producția de măști, a limitat producția de măști.

tto întâlnirea de pe piață, Xiamen Yanjiang Materialenoi au transformat trei linii de producție de pânză topită în februarie.

in martie, au fost adăugate trei linii de producțienoi, iar capacitatea de producție zilnică a crescut de la 6 tone metrice la 12 tone. Un total de mai mult de 200 de tone de stofa topită a topiturilor au fost furnizate la mai mult de 50 de producători de mască din aval, inclusiv majoritatea producătorilor de masca din Xiamen. Epidemia se răspândește în străinătate, cererea de măști medicale continuă să crească. Yanjiang Materialenoi au anunțat recent că va produce și vinde topiturile medicale suflatenon-stofa NWOVEN. Compania a finalizat a treia teste de testare și testare internă de producție comercială. Până în prezent, a primit comenzi de la aproximativ 55 de producători de mască. Capacitatea de xiamen""39; s permite grupului, o întreprindere în știința arhitecturală și transformarea realizărilor științifice și tehnologice, a recuperat aproximativ 90% din capacitatea sa aceeași perioadă a anului trecut, datorită recuperării sectorului infrastructurii. Odată cu creșterea capacității de producție a grupului, a agentului său din Piliether Intreprinderi din Piliether Jiahua și Fujian Zhongshan chimic au reluat, de asemenea, munca și producția pentru construirea spitalelor izolate în zona epidemică.

&#""

--

&#-

-

 


\\n \\n \\n \\n

Anterior: Tech r&d conduce succesul firmei ...

Următor →: Xi subliniază dezvoltarea de în...